Theoriecursus Delft

Door een theoriecursus Delft te volgen is het mogelijk om binnen één dag je theoriecertificaat te halen voor het brommer-, motor- of autorijbewijs. Vind jij het ook lastig om theorie uit een boek te leren en vervolgens het examen af te leggen? Dan begrijpen we je volledig en dit is dan ook precies de reden dat wij deze theoriecursus in het leven hebben geroepen. Tijdens deze cursus word je voorbereid op het theorie-examen aan de hand van voorbeeldvragen en tips die je kunt gebruiken tijdens het examen.

theoriecursus delft
theoriecursus delft

Hoe verloopt een theoriecursus Delft?

Zodra je bij ons een theoriecursus hebt ingepland zal je ten eerste een bevestigingsmail krijgen van je inschrijving. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld de adresgegevens waar onze lessen gegeven worden, maar bijvoorbeeld ook hoe laat je precies bij het CBR aanwezig moet zijn. Houdt er in ieder geval rekening mee dat onze theoriecursussen vroeg op de dag kunnen beginnen. We proberen je namelijk in de ochtend al klaar te stomen, zodat je ’s middags gelijk het theorie-examen kunt afleggen bij het CBR. Dit doen we bewust, omdat hierdoor de lesstof van diezelfde ochtend nog vers in het hoofd van onze leerlingen zit. In ieder geval kan je er op rekenen dat alle belangrijke onderdelen, zoals gevaarherkenning en de verkeersinzichtvragen bij onze theoriecursus Delft aan bod komen. Uiteindelijk zal je dan ook uitstekend voorbereid bij het CBR aankomen, waarna je direct aan de slag gaat met het maken van het theorie-examen.

Theoriecursus Auto, Motor en Scooter!

Bij rijschool Delft Campus kan je terecht voor een theoriecursus Delft voor een totaalbedrag van €100,-. Dit is een all-in bedrag, waardoor je toegang krijgt tot al het cursusmateriaal dat we bij rijschool Campus beschikbaar hebben. Je hoeft dus geen eigen boeken of andere materialen mee naar de cursus te namen. Daarnaast kunnen we je een 100% slaaggarantie geven. Dit houdt in dat op het moment dat je er niet in slaagt om het theorie-examen positief af te ronden je gratis nog een keer op mag voor het examen. Onze partner in de eendaagse cursussen theoriecursus Den Haag geven ook motor en scooter theoriecursussen. Uiteraard krijg je weer toegang tot onze theoriecursus Delft, waardoor je slagingskansen zullen worden verhoogd. Na het halen van je theorie certificaat kun je direct een spoedcursus rijbewijs starten met handgeschakelde of automaat rijlessen in Delft of omgeving.

Interesse? Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een theoriecursus, waardoor je binnen één dag je scooter-, auto-, of motortheorie kunt behalen? Dan raden we je aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. We moeten je namelijk op tijd inplannen voor het examen bij het CBR en hoe sneller je er dus bij bent hoe eerder je op kunt gaan voor het examen. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je voor een theoriecursus Delft je bij rijschool Campus aan het juiste adres bent.

FAQ Theoriecursus Delft bij Campus

? Is een proefles gratis bij jullie?

Bij rijschool Campus is de eerste proefles altijd 100% gratis. Wij vinden een goede klik en vertrouwen zeer belangrijk tijdens een rijles.

? Wat voor soort rijlessen bieden jullie?

Wij geven rijles voor: auto, motor, scooter en aanhanger. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

? Wat kost een rijles bij jullie?

Wij zijn de voordeligste rijschool van Delft met een hoog slagingspercentage! Dat hangt af van de categorie voor de rijles. Bezoek hiervoor de desbetreffende categorie en bekijk direct de voordeligste prijzen voor auto, motor, scooter en aanhanger.

? Kan ik meteen beginnen met de rijles?

Bij rijschool Campus kan je direct van start met je rijopleiding. Wij hebben meerdere rij-instructeurs met jarenlange ervaring beschikbaar voor onze leerlingen.

× Direct contact