Scooter rijles pakketten

Hieronder vind je onze drie pakketten

6 Rijlessen
PAKKET 1 Van €400,-
  • 6 rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Met vaste rij-instructeur
350,- Bespaar €50,-
AANMELDEN
6 Rijlessen
PAKKET 2 Meest gekozen - Van €450,-
  • 6 rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Online Theoriecursus
  • Met vaste rij-instructeur
400,- Bespaar €50,-
AANMELDEN
Losse rijles 50 minuten
LOSSE TARIEVEN Proefles 100 minuten helemaal gratis!
  • Losse rijles 50 minuten €30,00
  • Praktijkexamen CBR €180
  • Online theorie cursus €40
Gratis proefles Na proefles wordt alles gepland
AANMELDEN

Scooter rijbewijs halen

Wil jij je scooter rijbewijs halen in Delft? Zoek dan niet verder. Bij rijschool Campus ben je namelijk verzekerd van het halen van je scooter rijbewijs tegen een laag tarief. Woon jij dus binnen deze regio en wil je zo snel mogelijk slagen voor jouw scooter rijbewijs? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen óf vraag vandaag nog een proefles aan.

SCOOTER RIJBEWIJS HALEN IN DELFT EN OMGEVING

Je scooter rijbewijs halen is een flinke investering. Waar je vroeger nog kon slagen voor dit rijbewijs enkel en alleen door het halen van het theorie-examen is het tegenwoordig verplicht om het praktijkexamen af te leggen. Je bent dus zowel geld kwijt aan het theorie-examen als aan het praktijkexamen. Wij begrijpen dat (jonge) studenten het niet zo breed hebben en daarom doen wij er alles aan om de prijs van onze scooter rijlessen zo goedkoop mogelijk te houden, zonder de kwaliteit van onze rijlessen uit het oog te verliezen.

Plan jouw gratis proefles van 100 minuten!

1 op 1 gerichte rijles (vrijblijvend) zonder enkele kosten
AANMELDEN

Betaalmogelijkheden:

Via Bank: Betaal je rijopleiding in 1, 2 of 3 termijnen.
Via Tikkie: Betaal je rijopleiding snel en gemakkelijk via een tikkie.
Contant: Betaal je rijopleiding contant in de lesauto

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel/Whatsapp jouw vragen of opmerkingen naar 0628559585
CONTACT

Jouw scooter rijbewijs halen bij Rijschool Campus

Onze scooter rijlessen duren in totaal 50 minuten en voor één losse rijles betaal je bij rijschool Campus €30,-. Voor het praktijkexamen bij het CBR ben je €180,- kwijt en een eventuele online theoriecursus kost je €40,-. Het is mogelijk om zowel losse rijlessen als een scooter rijlespakket bij ons af te nemen.

DE VOORDELEN VAN RIJSCHOOL CAMPUS
Op het moment dat je kiest voor rijschool Campus voor je scooter rijbewijs halen Delft ben je verzekerd van een aantal voordelen. Zo heb je altijd een vaste instructeur die erop toe ziet dat de scooter rijles veilig verloopt. Daarnaast ben je dus verzekerd van voordelige tarieven, waardoor jij zo goedkoop mogelijk je scooter rijbewijs Delft kunt halen. Daarnaast bespreken onze instructeurs na afloop van de rijles samen met de leerling door hoe het ging en waar eventuele verbeterpunten liggen. Deze verbeterpunten worden bijgehouden op de instructiekaart, zodat voor de leerling inzichtelijk is waar hij of zij meer aandacht aan moet besteden.

CONTACT OPNEMEN MET RIJSCHOOL CAMPUS?
Wil jij aan de slag met je scooter rijbewijs halen Delft? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met rijschool Campus. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar en we staan klaar voor al je vragen. Bel naar 06-28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl. Rijschool Campus, de rijschool voor scooter rijbewijs halen Delft.

FAQ OVER SCOOTER RIJBEWIJS IN DELFT

SCOOTER RIJLES DELFT BIJ RIJSCHOOL CAMPUS

Bij rijschool Campus kunt u direct terecht voor het volgens van een scooter rijles. Na het aanvragen voor een proefles nemen wij direct contact met u op.

RIJSCHOOL DELFT CAMPUS

Wij van rijschool Campus hebben meerdere rij-instructeurs in dienst die jou meteen kunnen voorzien van het geven van scooter rijlessen.

WAAR GEVEN JULLIE DE SCOOTER RIJLESSEN?

Wij van rijschool Campus geven in de nabije omgeving van het centrum rijlessen. Dit is toegankelijk en makkelijk te bereiken voor iedereen.

WELKE RIJ-OPLEIDINGEN BIEDEN JULLIE MEER AAN?

Wij geven ook auto- en motorrijlessen naast de scooter. Hiernaast verzorgen we ook 1 op 1 theoriecursussen met 100% slagingskans!

Chat openen
Vrijblijvend een Proefles Aanvragen?
Klik op de Whatsapp Icon Linksonder!