Rijschool Den Hoorn

Op zoek naar een rijschool in Den Hoorn? Zoek dan niet verder, want rijschool Campus is dé rijschool in de omgeving van Den Hoorn waar je naar op zoek bent. Wij staan bekend als een rijschool met veel ervaring en hechten hiernaast waarde aan iedere leerling. Dit zie je dan ook zeker terug in onze lessen, waarbij we iedere leerling op een persoonlijke manier benaderen en hier ook onze rijlessen op aanpassen. Ben jij dus op zoek naar een rijschool in Den Hoorn om zo snel en voordelig mogelijk je rijbewijs te halen? Dan zit je zeker goed bij rijschool Campus.

De voordelen van onze rijschool Den Hoorn

Onze rijschool in Den Hoorn staat hoog aangeschreven. Dit komt doordat wij rekening houden met onze verschillende doelgroepen en daarnaast gebruik maken van speciale technieken. Wij geloven dat deze technieken onze leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun rijvaardigheid en daarnaast onze leerlingen zo goed mogelijk klaarstomen voor het uiteindelijk praktijkexamen. Daarnaast profiteert iedere student bij onze rijschool minimaal van € 100,- korting. Ben je lid van de onderstaande studentenverenigingen? Dan profiteer je zelfs van € 150,- korting:

  • De Zaak
  • Toko
  • Laga
  • Proteus

Dus studentenverenigingen profiteren bij onze rijschool in Den Hoorn van extra korting, maar daarnaast profiteren onze leerlingen ook van andere voordelen. Zo maken wij uitsluitend gebruik van een rookvrije auto en staat rijschool Campus bekend als een rijschool met één van de hoogste slagingspercentages van de regio. Tevens bieden wij flexibele lestijden aan bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend. Ideaal toch?

Vraag een gratis proefles aan

Ben je je aan het oriënteren op het gebied van verschillende rijscholen? Dan is het bij rijschool Campus geen enkel probleem om een proefles aan te vragen. Deze proefles duurt in totaal 100 minuten en tijdens deze proefles zal onze instructeur je huidige rijvaardigheid beoordelen. Tijdens de les let de instructeur bijvoorbeeld op het kijkgedrag van de leerling, maar ook de mate van de controle over de auto. Aan het eind van de rijles zal de instructeur een weloverwogen beslissing kunnen maken over het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Neem contact met ons op om een vrijblijvende proefles in te plannen.

Onze instructeur in Den Hoorn

De lessen bij rijschool Campus worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. Op deze manier kunnen onze leerlingen een band opbouwen met de instructeur en daarnaast leert onze instructeur de leerlingen ook beter kennen. Dit is belangrijk, omdat onze instructeur hierdoor de lessen wat persoonlijker kan maken en kan analyseren waar de leerling moeite mee heeft. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van een instructiekaart en een dashcam. Op de instructiekaart wordt iedere les bijgehouden wat er goed of fout ging tijdens de rijles. Daarnaast kan door middel van de dashcam de gehele les terug worden gekeken. Dit heeft als voordeel dat de leerling een inzicht krijgt in zijn of haar eigen rijkunsten en uit onze eigen ervaring is gebleken dat onze leerlingen hier veel waarde aan hechten. Kom nu langs of neem contact op met onze rijschool in Den Hoorn

Contact opnemen

Wil je een gratis proefles inplannen of meer informatie? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met onze rijschool in Den Hoorn. Dit kan je het beste doen door te bellen naar 06-28559585 of door even een e-mail te sturen naar info@rijschoolcampus.nl. Liever langskomen? Ook dat is natuurlijk altijd mogelijk. Loop eens binnen op de Hendrik Tollensstraat 292 in Delft. We staan iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over onze rijschool in Den Hoorn.

× Direct contact