Rijschool Poeldijk

Onze rijschool in Poeldijk is natuurlijk de rijschool waar je naar op zoek bent wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Poeldijk en op een snelle en goedkope manier je rijbewijs wilt halen. Ben jij het ook zat om steeds afhankelijk te zijn van anderen of van het openbaar vervoer om van A naar B te komen? Neem dan snel contact met ons op en begin binnen no-time met het volgen van autorijlessen. Wil je meer informatie over onze rijschool? Lees dan snel verder.

De voordelen van onze rijschool Poeldijk

Wist je dat rijschool Campus dé rijschool van Poeldijk wordt genoemd? Deze naam hebben we natuurlijk niet zomaar gekregen en hier hebben we dan ook kei en keihard voor gewerkt. Wij zijn dan ook niet zomaar een rijschool, maar een rijschool waarbij je profiteert van vele verschillende voordelen. Eén van deze voordelen is dat wij korting bieden aan studenten. We snappen dat studenten nou eenmaal niet zo heel veel te besteden hebben en daarom komen wij deze groep graag tegemoet. Zo profiteren studenten die bij ons een rijlespakket afnemen minimaal van € 100,- korting. Deze korting kan oplopen tot € 150,- wanneer studenten lid zijn van één van de volgende studentenverenigingen:

  • De Zaak
  • Toko
  • Laga
  • Proteus

Vraag nu een gratis proefles aan

Kan jij ook niet meer wachten om je rijbewijs te halen? Vraag dan nu een gratis proefles aan bij onze rijschool in Poeldijk. Dit kan gemakkelijk via de website of het is natuurlijk ook mogelijk om even contact met ons op te nemen. Dan plannen we samen de proefles in. De proefles duurt in totaal 100 minuten en tijdens deze proefles zal je samen met de instructeur de weg op gaan. Tijdens de proefles zal onze instructeur je huidige rijvaardigheid (voor zover je daar al van mag spreken) beoordelen en aan de hand hiervan een inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Wij bieden twee verschillende rijlespakketten aan, maar daarnaast is het ook altijd mogelijk om te kiezen voor losse rijlessen. Het voordeel van een rijlespakket is dat op het moment dat je lessen overhoudt in je pakket je deze uiteraard krijgt terugbetaald. Dit vinden we wel zo eerlijk bij onze rijschool in Poeldijk.

Onze instructeur

Het voordeel van onze rijschool in Poeldijk is dat onze instructeur zeer bekend is met deze omgeving en dus precies weet welke routes genoeg uitdaging bieden, maar daarnaast ook geschikt zijn voor beginners. In ieder geval kunnen we je meegeven dat onze instructeur jarenlange ervaring heeft en je dus kunt uitgaan van een uitstekende begeleiding tijdens je rijlessen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat onze rijschool één van de hoogste slagingspercentages heeft van de regio.

Contact opnemen

Wil jij nu een gratis proefles aanvragen bij onze rijschool in Poeldijk of meer informatie over hoe wij onze rijlessen aanpakken? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28559585 of het is mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rijschoolcampus.nl. Wij helpen je graag verder met al onze vragen over onze rijschool in Poeldijk.

× Direct contact