MELD JE HIERONDER AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES BIJ RIJSCHOOL CAMPUS!

(Lees hier de ervaringen op Google van eerdere leerlingen van rijschool Campus)

Wij nemen altijd binnen 2 werkdagen contact met je op!

driving school delft

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoonnummer*

  Rijles voor:

  Uw bericht

  GESLAAGDE LEERLINGEN VAN RIJSCHOOL CAMPUS

  PROEFLES AANVRAGEN BIJ RIJSCHOOL CAMPUS:

  Ben jij het ook zat om telkens afhankelijk te zijn van anderen voor vervoer? Start dan met halen van je scooter, motor-, of autorijbewijs. Vraag nu gemakkelijk een proefles van 100 minuten aan via onze website en plan zelf het tijdstip in dat je het beste uitkomt. We hopen je snel te zien!

  EEN GRATIS PROEFLES VAN 100 MINUTEN

  Een proefles bij rijschool Campus duurt in totaal zo’n 100 minuten. We hebben gekozen voor deze tijdsduur, omdat we in deze minuten je huidige rijvaardigheid goed kunnen beoordelen. We kunnen je dan ook een goede inschatting geven van het aantal lessen dat je nodig hebt om uiteindelijk te slagen voor je rijbewijs. Daarnaast vinden we het natuurlijk ook belangrijk om tijdens deze proefles goed met elkaar kennis te maken. Uit onze eigen ervaring is namelijk gebleken dat het hebben van een goede klik bevorderend is voor de rijlessen en de leerling zal helpen met een optimaal resultaat, namelijk je rijbewijs halen in zo min mogelijk lessen.

  Heb je een goede indruk gekregen van de rijinstructeur en de proefles met een positief gevoel afgesloten? Dan kan je je inschrijven bij rijschool Campus en zo spoedig mogelijk starten met het halen van je rijbewijs!

  RIJLES VOOR AUTO, SCOOTER, MOTOR EN AANHANGER.

  Bij Rijschool Delft Campus kan je terecht voor het halen van je scooter-, auto-, motor én aanhanger rijbewijs. We staan in Delft bekend als de rijschool met één van de hoogste slagingspercentages en inmiddels hebben wel honderden, zo niet duizenden leerlingen begeleid naar het succesvol afleggen van het praktijkexamen.

  Om onze leerlingen zo succesvol mogelijk te begeleiden maken we gebruik van innovatieve technieken tijdens onze rijlessen. Ten eerste filmen we iedere rijles met een dashcam, waarna we de rijlessen samen met onze leerlingen kunnen analyseren. Hierdoor krijg jij als leerling een beter inzicht in je rijvaardigheid en kan je gemakkelijk zien waar je eventuele verbeterpunten liggen.

  PLAN JE PROEFLES GEMAKKELIJK IN

  Door gebruik te maken van onze handige kalendermodule kan je op een gemakkelijke manier je eigen proefles inplannen. Kies zelf de datum en het tijdstip dat jou het beste uitkomt en plan de proefles in. Niets meer, niets minder. Naast de auto kun je zich ook aanmelden voor je Motorrijlessen in Delft en omgeving.

  Mocht je nu meer willen weten over rijschool Campus is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel of WhatsApp naar 06-28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl.

  × Direct contact