Spoedcursus Rijbewijs Delft

Met spoed je rijbewijs halen
Spoedcursus Auto Van €2115,-
  • 36 Rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Proefles
  • Vaste instructeur
  • Rookvrije auto
  • All Risk verzekering
  • Betaalgemak
  • Studentenkorting
  • Binnen 3 weken afrijden
€2100,-
Aanmelden

Een spoedcursus rijbewijs Delft aanvragen? Dat kan snel en eenvoudig bij rijschool Campus. Door deel te nemen aan onze spoedcursus kan je binnen een korte periode je rijbewijs halen. Dit kan handig zijn wanneer je door bepaalde redenen te weinig tijd hebt om een lang traject van rijlessen aan te gaan. Geïnteresseerd in een spoedcursus? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Onze rijschool Delft is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Een spoedcursus rijbewijs Delft aanvragen

Ben jij woonachtig in de omgeving van Delft dan is het nu mogelijk om een spoedcursus aan te vragen bij rijschool Campus. De spoedcursus zal over het algemeen zo’n 14 dagen in beslag nemen, maar het is ook mogelijk om voor een nog sneller traject te kiezen wanneer je hier behoefte aan hebt. Hiervoor dien je wel even contact met ons op te nemen. Een spoedcursus heeft verschillende voordelen ten opzichte van normale rijlessen. Wat deze voordelen precies zijn dat zullen we hieronder even kort toelichten.

Voordeel van een spoedcursus in Delft:

Het grootste voordeel van een spoedcursus is natuurlijk dat je binnen een korte periode je rijbewijs kunt halen. Dat je het rijbewijs binnen een korte periode behaald betekent echter niet dat dit niet op je eigen tempo gebeurt. Iedere leerling die aan onze spoedcursus rijbewijs Delft deelneemt bepaald zelf in welk tempo de rijlessen worden afgenomen en wij vinden het dan ook belangrijk dat dit altijd zo zal blijven. De ene leerling is namelijk de andere niet en dat begrijpen wij dan ook als geen ander. Vandaar dat wij onze de spoedcursus rijbewijs Delft in verschillende vormen aanbieden.

Goedkoper dan reguliere rijlessen

Een spoedcursus rijbewijs Delft is bij rijschool Campus goedkoper dan de afname van een regulier rijlespakket. Onthoudt echter wel goed dat de spoedcursus in één keer afgerekend moet worden, terwijl onze rijlespakketten in termijnen betaald kunnen worden. Houdt hiernaast rekening met het feit dat een spoedcursus een stuk intensiever is dan normale rijlessen. Zorg er dan ook voor dat je genoeg tijd hebt voor de spoedcursus, want je wilt natuurlijk niet dat je betaald voor de cursus en uiteindelijk te weinig tijd hebt om de lessen te volgen.

spoedcursus rijbewijs delft
spoedcursus rijbewijs Delft

Hoe ziet een spoedcursus eruit?

De spoedcursus rijbewijs Delft begint altijd met een proefles. Tijdens deze proefles zal je samen met onze instructeur de weg op gaan en aan de hand van de proefles zal onze instructeur een inschatting kunnen maken van hoeveel rijlessen je nodig zal hebben voor het succesvol afronden van het rijexamen. Wanneer deze inschatting is gemaakt kan er samen met de leerling een lesprogramma worden gemaakt en kunnen de rijlessen worden ingepland.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heb je behoefte aan meer informatie over onze spoedcursus rijbewijs Delft? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen en je vragen te stellen. Contact opnemen met rijschool Campus kan je het beste doen door te bellen naar 06-28559585 of door een e-mail te sturen naar info@rijschoolcampus.nl. We staan altijd voor je klaar om al je vragen over onze spoedcursus rijbewijs Delft te beantwoorden.

FAQ over jouw spoedcursus in Delft:

? Geven jullie spoedcursussen in Delft?

Ja, wij van rijschool Campus geven spoedcursussen in Delft en omgeving. Bij ons kan je direct starten met rijlessen. Samen met je rij-instructeur kunnen wij de perfecte spoedcursus en planning bespreken. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

? Wat kost een spoedcursus in Delft?

Rijschool Campus is een rijschool met meer dan 8 jaar rij-ervaring. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe wij een leerling goed kunnen klaar stomen voor een CBR examen. De tarieven voor een spoedcursus zijn heel erg divers. Neem hiervoor contact op met jouw rij-instructeur.

? Hoe hoog is jullie slagingspercentage in Delft?

Wij van rijschool Campus hebben een gemiddeld slagingspercentage van 80% wat zeer hoog ligt in de regio Delft. Voor meer informatie bezoek onze website en lees onze ervaringen met eerdere leerlingen.

? Wat is een spoedcursus bij jullie?

Bij een spoedcursus bij rijschool Campus word je binnen 4 weken en eerder goed voorbereid voor jouw 1e CBR praktijkexamen. Hiervoor geven wij per week meerdere rijlessen en oefeningen zodat je snel rij-ervaring kan opdoen.

× Direct contact