FAQ

Meest gestelde vragen over rijschool Campus

Is een proefles vrijblijvend?

Ja, wanneer je een proefles afneemt bij rijschool Campus is deze 100% gratis en zit je nergens aan vast. De proefles duurt in totaal 100 minuten.

Waar word ik opgehaald en afgezet?

Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet. Dit kan natuurlijk altijd verschillen van je locatie zoals werk, school, station, aula of op het campus.

Hoe vraag ik een gratis proefles aan?

Het is mogelijk een proefles direct via onze website in te plannen, maar daarnaast is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl.

In welke steden en dorpen geven jullie les?

Rijschool Campus geeft les in de wijde omgeving van Delft, zo zijn we actief in o.a. Ypenburg, Wateringen, Voorburg en Den Haag.

Hoe kan ik betalen bij rijschool Campus?

Bij rijschool Campus accepteren we verschillende betaalmethoden. Zo is het mogelijk om contant te betalen, maar natuurlijk ook via bankoverschrijving. Daarnaast is het mogelijk om de rijlespakketten in termijnen te betalen.

Bieden jullie ook automaat rijlessen aan?

Dit doen we zeker, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor automaat rijlessen.

Krijg ik rijles van een vaste rij-instructeur?

Ja, iedere leerling heeft een vaste instructeur die de rijlessen verzorgt. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om onze leerlingen te begeleiden naar het rijexamen.

Hoe lang duurt een rijles bij rijschool Campus?

Iedere rijles duurt in totaal 50 minuten. In overleg met de rij-instructeur kan dit verschillen.

Wanneer ik niet alle rijlessen uit mijn pakket benut, krijg ik dan mijn geld terug?

Ja, dit klopt helemaal. Bij rijschool Campus betaal je enkel en alleen voor de rijlessen die je daadwerkelijk hebt afgenomen.

Vanaf welke leeftijd kan ik rijlessen volgen bij rijschool Campus?

Vanaf 16,5 jaar is het mogelijk om rijlessen te volgen. De tussentijdse toets of praktijkexamen mag je pas doen als je 17 jaar oud bent. Je theorie-examen kan je al behalen op je 16e. Bekijk voor meer informatie onze 2ToDrive pagina.

Waarom kiezen voor rijschool Campus?

Rijschool Campus staat bekend als dé rijschool van Delft met een hoog slagingspercentage. Daarnaast maken wij gebruik van een instructiekaart en dashcam om de progressie van onze leerlingen te monitoren.

Wat houdt een opfriscursus precies in?

Heb jij last van rijangst ondanks dat je je rijbewijs al hebt behaald? Dan kan je terecht bij rijschool Campus voor een opfriscursus. Tijdens deze cursus gaan we je een aantal handige technieken leren en ervoor zorgen dat jij in het vervolg zonder angst de weg op gaat.

× Direct contact