Over ons

Informatie over rijschool Campus

Rijschool Campus is een rijschool gevestigd in Delft waarbij je terecht kunt voor het volgen van autorijlessen. We staan bekend als een rijschool die veel waarde hecht aan kwaliteit en daarnaast iedere rijles afstemmen op de behoeften van de leerling. Dit betekent dat wij per leerling bekijken wat de beste leermethode is en onze lessen hierop afstemmen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van innovatieve en bewezen technieken.

ONZE RIJLESSEN

Een rijles duurt bij ons 50 minuten maar uit ervaring blijkt een rijles van 100 minuten het effectiefste te zijn. Zo les je niet te lang waardoor je je concentratie verliest. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur met veel ervaring. De instructeur heeft ervaring met allerlei verschillende leerlingen en wij beseffen dan ook als geen ander dat iedere leerling anders is. Om deze reden streven wij er dan ook naar om de rijlessen zo goed mogelijk af te stemmen op de leerling. Onze Rijschool Delft Campus is voorzien van meerdere rij-instructeurs.

Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van een instructiekaart waarin de progressie van de leerling per les wordt bijgehouden. Door dit te doen weet de instructeur iedere les weer met welke onderdelen de leerling misschien wat meer moeite heeft en kan de rijles hierop afgestemd worden.

Onze locatie in Delft

Plan jouw gratis proefles van 100 minuten!

1 op 1 gerichte rijles (vrijblijvend) zonder enkele kosten
AANMELDEN

ENKELE GESLAAGDEN VAN RIJSCHOOL CAMPUS.

Wij investeren in langdurige relaties met onze leerlingen!

Hiernaast maken wij ook gebruik van een dashcam waarmee de gehele rijles van de leerling wordt vastgelegd. De beelden van de rijles analyseren we naderhand samen met de leerling om de leerling een beter inzicht te verschaffen in zijn of haar eigen rijvaardigheid. Door gebruik te maken van deze innovatieve lesmethoden kunnen wij dan ook met trots zeggen dat wij één van de hoogste slagingspercentages van de regio hebben.

Onze pakketten

Zodra je bij ons een proefles hebt afgenomen zal de instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig zal hebben. Natuurlijk is het mogelijk om losse lessen bij ons af te nemen, maar over het algemeen zal het voordeliger zijn om één van onze rijlespakketten af te nemen.

× Direct contact