Rijschool Pijnacker

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Pijnacker dan kunnen we je vertellen dat je bij rijschool Campus aan het juiste adres bent. Wij zijn al jaren actief als rijschool in Pijnacker en daardoor weten wij inmiddels wat de beste routes zijn voor beginnende autorijders. De routes die we rijden tijdens de rijlessen bieden uitdaging, maar fungeren daarnaast als een prima basisroute om de besturing van de auto onder de knie te krijgen. Ben jij dus woonachtig in de omgeving van Pijnacker en kan jij niet wachten om jouw autorijbewijs te halen? Neem dan snel contact met ons op of kom gewoon eens langs bij ons in Delft.

De instructeur van onze rijschool in Pijnacker

Wist je dat rijschool Campus dé rijschool van Pijnacker wordt genoemd? Meteen willen wij je mededelen dat wij hier hartstikke trots op zijn, maar aan de andere kant weten we ook dat dit natuurlijk niet voor niets is. Onze instructeur besteedt namelijk persoonlijke aandacht aan iedere leerling en stelt voor iedere leerling een apart traject op. Hoe doen we dit dan? Zo’n apart traject opstellen voor iedere leerling? Dit doen we door gebruik te maken van een instructiekaart en daarnaast een dashcam. In de instructiekaart wordt iedere les bijgehouden wat er goed ging of wat er minder goed ging en hier wordt in het vervolg van de lessen rekening mee gehouden. Komt er bijvoorbeeld in de instructiekaart naar voren dat de leerling moeite heeft met fileparkeren? Dan zal onze instructeur hier in de vervolglessen meer aandacht aan besteden. Daarnaast maken we gebruik van een dashcam om de rijlessen van onze leerlingen te analyseren. We worden dan ook niet voor niets de rijschool van Pijnacker en omgeving genoemd.

De voordelen van rijschool Campus

Onze rijschool in Pijnacker heeft verschillende voordelen voor onze leerlingen in petto. Zo profiteren studenten bijvoorbeeld van minimaal € 100,- korting. Ben je lid van één van de volgende studentenverenigingen? Dan profiteer je zelfs van € 50,- extra korting:

  • De Zaak
  • Toko
  • Laga
  • Proteus

Maar niet alleen studenten profiteren van onze voordelen. Ook leerlingen die geen student zijn profiteren natuurlijk van de kwaliteit van onze rijschool in Pijnacker. Zo hebben we flexibele lestijden, maken we uitsluitend gebruik van een rookvrije auto en hebben we één van de hoogste slagingspercentages van deze regio. Wil jij dus ook snel en voordelig jouw autorijbewijs halen? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen.

Vraag een gratis proefrit aan

Wil jij een gratis proefrit aanvragen? Dan kan dit eenvoudig via onze website, maar daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl. De proefles duurt in totaal 100 minuten en na deze les zal onze instructeur een goede inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig zal hebben. Snel en voordelig jouw autorijbewijs halen? Dan ben je bij rijschool Campus, de rijschool van Pijnacker aan het juiste adres.

× Direct contact