Motorrijbewijs Halen in Delft

Kies het pakket die bij jou past!

Heb jij altijd al gedroomd van het volgen van motorrijles? Dan hebben we goed nieuws voor je, want sinds kort biedt motorrijschool Delft Campus namelijk ook de mogelijkheid tot motorrijles aan. Wanneer je voor ons kiest als motorrijschool ben je verzekerd van uitstekende persoonlijke begeleiding en natuurlijk maken wij altijd gebruik van de betere motoren. Het motorrijbewijs bestaat uit twee delen, namelijk theorie examen én het rijexamen. Het rijexamen zelf bestaat ook weer uit twee delen, namelijk voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).

Motorrijles Delft

Kan jij ook niet wachten om te beginnen met motorrijles? Dan kunnen we je vertellen dat jij niet de enige bent die dit gevoel heeft gehad. In Nederland zijn namelijk miljoenen mensen die in bezit zijn van een motorrijbewijs en tot op de dag van vandaag stijgt dit aantal nog steeds. Echter vermelden we meteen dat je de ‘keuze’ hebt uit in totaal drie verschillende motorrijbewijzen, namelijk A, A1 of A2. Afhankelijk van het soort rijbewijs dat je haalt wordt bepaald welke motor je mag rijden, maar daarnaast ook bijvoorbeeld hoe oud je moet zijn om aan de theorie- en motorrijles deel te nemen. Motorrijbewijs Delft halen? Dat is nu mogelijk bij rijschool Delft Campus.

Score 5,0

Pakket 1

Van €1000,-

Voor €850,-
16 rijlessen
AVB examen CBR
AVD examen CBR
Met vaste rij-instructeur
Aanmelden

Pakket 2

Van €1225

Voor €1050,-
22 rijlessen
AVB examen CBR
AVD examen CBR
Met vaste rij-instructeur
Aanmelden

Losse tarieven

Proefles 100 minuten helemaal gratis
Proefles 100 minuten €40,00 =
(Gratis bij afname pakket)
Losse rijles 50 minuten €37,50
AVB examen CBR €180
AVD examen CBR €220
Tussentijdse toets AVD bij CBR €180
Online theoriecursus €40
Aanmelden

Alle studenten krijgen €100 korting op een pakket.
Ben jij een student van de Zaak, Toko, Laga of Proteus dan krijg jij  extra €50 korting bij rijschool Campus.

Kortingen zijn geldig bij afname van pakket 1 of 2.

Betaalmogelijkheden:

Via Bank:    Betaal je rijopleiding in 1, 2 of 3 termijnen.
Via Tikkie:   Betaal je rijopleiding snel en gemakkelijk via een tikkie.
Contant:       Betaal je rijopleiding contant in de lesauto.

Plan jouw gratis proefles van 100 minuten!

1 op 1 gerichte rijles (vrijblijvend) zonder enkele kosten.

Jouw Motorrijbewijs halen bij rijschool Campus

Wil jij motorrijles volgen bij onze motorrijschool voor het rijbewijs A? Dan dien je minimaal 22 jaar oud te zijn wanneer je een doorstromer bent óf 24 jaar oud wanneer je een beginner bent om motorrijles te volgen. Als je in het bezit bent van motorrijbewijs A mag je de meest zware motoren besturen. Er zit dus geen grens aan het vermogen van de motor. Wanneer je eerder al het A2 rijbewijs hebt behaald mag je vanaf 22 jaar beginnen met het motorrijbewijs A. Wanneer dit niet het geval is dien je te wachten tot je 24 jaar bent voor het volgen van motorrijles voor het A-rijbewijs.

Hiernaast is het mogelijk om vanaf 21 jaar het motorrijbewijs A te halen met de toevoeging van code 80. Deze code 80 vervalt automatisch wanneer je twee jaar in het bezit bent van het motorrijbewijs A. Ben je nog geen 24 jaar wanneer de code 80 vervalt? Dan dien je helaas een nieuw rijbewijs aan te vragen wanneer je met categorie A motoren wilt rijden. Wanneer je wel 24 jaar oud bent wanneer deze code 80 vervalt hoef je geen nieuw rijbewijs aan te vragen. Jouw motorrijles Delft bij rijschool Campus staat bekend om kwaliteit boven kwantiteit.

MOTORRIJSCHOOL DELFT: MIDDELZWARE MOTORFIETS (A2)

Vanaf het moment dat je 20 jaar oud bent is het mogelijk om op te gaan voor het motorrijbewijs A2 bij een motorrijschool. Wanneer je dit rijbewijs hebt behaald mag je A2 motoren besturen. Dit zijn middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35 kW, oftewel 48 pk. Je mag maximaal een motor besturen van 0.20 kW per kg gewicht van de motor. De zwaarste motor die je mag besturen weegt dus 175 kg en heeft een vermogen van 35 kW. Mocht je interesse hebben in een spoedcursus in Delft, dan is dit ook mogelijk bij Campus.

motorrijles delft

motorrijles delft

Lichte motorfiets (A1)

Vanaf het moment dat je 18 jaar oud bent is het mogelijk om het motorrijbewijs A1 te halen. Wanneer je dit rijbewijs hebt behaald mag je lichte motorfietsen besturen. Deze motoren hebben een maximale inhoud van 125cc en een vermogen van maximaal 11 kW. Je mag maximaal een motor besturen van 0.1 kW gewicht van de motor.

MOTORRIJBEWIJS DELFT, MOTORRIJSCHOOL DELFT CAMPUS

Motorrijbewijs Delft halen? Dan zit je zeker goed bij rijschool Campus. Onze motorrijschool staat namelijk bekend als de motorrijschool met één van de hoogste slagingspercentages in onze regio. Wil jij nu ook jouw motorrijbewijs halen? Begin dan met motorrijles bij rijschool Campus. Niet voor niets worden wij dé motorrijschool van Delft en omgeving genoemd. Jouw motorrijbewijs Delft haal je dus bij rijschool Campus.

FAQ over de motorrijlessen in Delft

✅ Motorrijles Delft bij rijschool Campus

Bij rijschool Campus kunt u direct terecht voor het volgens van een motorrijles. Na het aanvragen voor een proefles nemen wij direct contact met u op.

✅ Rijschool Delft Campus

Wij van rijschool Campus hebben meerdere rij-instructeurs in dienst die jou meteen kunnen voorzien van het geven van motorrijlessen.

✅ Waar geven jullie de motorrijlessen?

Wij van rijschool Campus geven in de nabije omgeving van het centrum rijlessen. Dit is toegankelijk en makkelijk te bereiken voor iedereen.

✅ Welke rij-opleidingen bieden jullie meer aan?

Wij geven ook auto- en scooter rijlessen naast de motor. Hiernaast verzorgen we ook 1 op 1 theoriecursussen met 100% slagingskans!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel/Whatsapp jouw vragen of opmerkingen naar 0628559585

Open chat
1
Whatsapp ons!
Vrijblijvend een Proefles Aanvragen?
Klik op de Whatsapp Icon Linksonder!