Rijschool Wateringen

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Wateringen dan hebben we goed nieuws voor je! Rijschool Delft Campus is namelijk een rijschool gevestigd in Delft en wij geven autorijles tot in de wijde omgeving van deze historische stad en vanzelfsprekend hoort Wateringen hier ook bij. Kan jij ook niet wachten om je autorijbewijs te halen? Neem dan snel contact met ons op of stap gerust eens bij ons binnen voor een gratis proefrit. Rijschool Wateringen Campus heeft inmiddels al honderden geslaagden leerlingen.

Gratis proefles in Wateringen

Bij rijschool Campus, dé rijschool van Wateringen en omgeving is het nu mogelijk om een gratis proefles in te plannen. Deze proefles duurt in totaal 100 minuten en tijdens deze proefles zal onze instructeur jouw rijvaardigheid beoordelen en een inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Wij raden het natuurlijk altijd aan op het advies van de instructeur op te volgen, maar weet wel dat je er volledig vrij in staat om een kleiner óf groter rijlespakket bij ons af te nemen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot een afname van losse lessen.

Maak kennis met onze professionele instructeur in Wateringen

Een rijschool is natuurlijk geen rijschool zonder een professionele instructeur die weet wat hij doet en in staat is om leerlingen te begeleiden naar het rijexamen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat onze instructeur iedere leerling een persoonlijk traject aanbiedt. Dit houdt in dat er onder andere door middel van een instructiekaart en dashcam de ontwikkelingen van de leerling worden bijgehouden. Aan de hand van deze informatie kan de instructeur bepalen aan welke onderdelen meer aandacht besteedt moet worden om de leerling zo volledig klaar te stomen voor het rijexamen bij het CBR. Hebben we je al verteld dat wij behoren tot de beste rijschool in Wateringen?

De voordelen van onze rijschool Wateringen

Rijschool Campus wordt niet voor niets dé rijschool van Wateringen genoemd. Bij ons profiteer je dan ook van verschillende voordelen. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met het (meestal) krappe vermogen van studenten. Studenten profiteren namelijk bij ons van minimaal € 100,- korting op een rijlespakket. Wanneer de studenten lid zijn van één van de volgende studentenverenigingen profiteren zij zelfs van € 50,- extra korting:

  • De Zaak
  • Toko
  • Laga
  • Proteus

We worden natuurlijk niet voor niets de beste rijschool in Wateringen genoemd, want naast deze bovenstaande studentenkorting profiteer je bij Rijschool Wateringen Campus nog van veel meer voordelen. Zo maken wij bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van een rookvrije auto, hebben we één van de hoogste slagingspercentages van de regio en zijn we natuurlijk flexibel. Ideaal toch?

Neem contact op of kom eens langs

Wanneer je meer wilt weten over dé rijschool van Wateringen dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen of gewoonweg even langs te komen. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Stuur je vraag naar info@rijschoolcampus.nl of bel naar 06-28559585. Liever langskomen? Loop dan eens binnen op de Hendrik Tollensstraat 292, in Delft. Uiteraard staan we iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dat is immers wat dé rijschool Wateringen voor je overheeft.

× Direct contact