Rijschool Ypenburg

Ben jij op zoek naar een Rijschool Ypenburg? Zoek dan niet verder. Rijschool Campus geeft namelijk les in de wijde omgeving van Delft en daar hoort Ypenburg natuurlijk ook bij. Kan jij ook niet wachten om je autorijbewijs te halen en de wereld aan je voeten te hebben? Kom dan snel bij ons langs voor een gratis proefrit. Daarnaast profiteer je bij ons van allerlei verschillende voordelen die er op gericht zijn om jou zo snel en effectief mogelijk te begeleiden naar het rijexamen. Jouw rijschool Ypenburg Campus heeft meerdere ervaren rij-instructeurs in dienst, die jou meteen kunnen voorzien van rijlessen.

Professionele instructeur in Ypenburg

Al onze lessen worden gegeven door een professionele instructeur die al honderden leerlingen heeft geholpen met het halen van hun autorijbewijs. Niet voor niets wordt rijschool Campus dan ook dé rijschool van Ypenburg genoemd. Wij hechten namelijk veel waarde aan het bieden van persoonlijke rijlessen. Wij snappen dat de ene leerling de andere niet is en daarom stemmen wij onze lessen persoonlijk af op iedere leerling. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van een speciale instructiekaart. Op deze instructiekaart houden we iedere les de progressie van de leerling bij. Door dit te doen is onze instructeur in staat om een volledig beeld van de leerling te creëren en aan de hand hiervan bijvoorbeeld de focus te verleggen naar onderdelen waar de leerling meer moeite mee heeft. Naast Ypenburg zijn wij ook een Rijschool Delft en geven rijles in de omgeving van Delft.

Ook leerlingen met ADHD of ADD kunnen zonder probleem terecht bij de rijschool van Ypenburg. Onze instructeur heeft namelijk veel ervaring met leerlingen met ADHD en ADD en is in staat om de lessen aan te passen, zodat ook deze leerlingen verzekerd zijn van een goede begeleiding.

rijschool ypenburg
Geslaagde leerling in Ypenburg

Gratis proefles

Bij rijschool Campus heb je de keuze uit zowel verschillende rijlespakketten als losse rijlessen. Hiernaast bieden wij iedereen een gratis proefles aan van 100 minuten. Tijdens deze proefles zal onze instructeur je huidige rijvaardigheid beoordelen en een goede inschatting kunnen maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Ondanks dat onze adviseur een deskundig advies geeft ben je er natuurlijk altijd vrij in om voor een pakket met minder of meer rijlessen te kiezen. Niet voor niets wordt rijschool Campus de rijschool van Ypenburg en omgeving genoemd.

De voordelen van onze rijschool in Ypenburg

Natuurlijk profiteer je bij de beste rijschool van Ypenburg en omgeving van een aantal voordelen. Zo profiteer je bij rijschool Campus van de volgende voordelen:

  • Eén van de hoogste slagingspercentages van de regio
  • Vaste instructeur
  • Studentenkorting oplopend tot wel € 150,-
  • Flexibele lestijden
  • Rookvrije lesauto

Neem contact met ons op

Wil jij een proefles inplannen of wil je meer weten over onze werkwijze? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch al via e-mail bereikbaar. Stuur je vraag naar info@rijschoolcampus.nl of bel naar 06-28559585. Wij helpen je graag verder op weg. Rijschool Campus, dé rijschool van Ypenburg en omgeving. Rijschool Ypenburg Campus heeft momenteel een hoog slagingspercentage, meer weten? Bezoek onze (over ons) pagina of check onze statistieken op de website van het CBR.

🥇 Geven jullie een gratis proefles? 🏆

Ja, wij van rijschool Campus geven altijd een GRATIS proefles aan de leerling. Dit vinden we belangrijk, omdat een eerste klik altijd kosteloos moet zijn met de rijschool. Zo laten we altijd de leerling goed kennis maken met de rij-instructeur en bespreken we alle doelstellingen bij de gratis proefles. Zo weet elke leerling wat hij of zij te wachten staat ter voorbereiding.

🥇 Kan ik direct beginnen met rijlessen? 🏆

Bij rijschool Campus kun je direct van start met je rijlessen. Wij hebben meerdere ervaren instructeurs die je direct van dienst kunnen zijn. Zo beheren we o.a. rij-en faalangsten. Wij geven o.a. Autorijlessen, Motorrijlessen, Scooter rijlessen, Aanhanger rijlessen en Theoriecursussen met 100% slagingskans

🥇 Wat kosten jullie?

Wij van rijschool Campus hebben diverse pakketten met grote studentenkortingen. Bij rijschool Campus haal je snel en voordelig je rijbewijs! Je kan bij ons terecht voor het halen van je scooterrijbewijs en motorrijbewijs en natuurlijk je autorijbewijs. Voor meer informatie bezoek onze pagina met tarieven op de website.

🥇 Word ik opgehaald en afgezet?

Bij rijschool Campus word je altijd opgehaald op jouw aangegeven locatie en afgezet waar je dat wilt. Door onze flexibiliteit kunnen we elke leerlingen over ophalen. Denk hierbij wanneer je op school, werk of op een andere gelegenheid bent.

× Direct contact