Aanhanger pakketten

Hieronder vind je onze drie pakketten

6 Rijlessen
PAKKET 1 Van €570,-
  • 6 rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Met vaste rij-instructeur
500,- Bespaar €70,-
AANMELDEN
10 Rijlessen
PAKKET 2 Meest gekozen - Van €780,-
  • 10 rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Met vaste rij-instructeur
700,- Bespaar €80,-
AANMELDEN
Losse rijles 50 minuten
LOSSE TARIEVEN Proefles 100 minuten helemaal gratis!
  • Losse les 100 minuten €70,00
  • Losse les 50 minuten €50,00
  • Praktijkexamen CBR €250
Gratis proefles Na proefles wordt alles gepland
AANMELDEN

Aanhanger Rijbewijs halen

Jouw aanhanger rijbewijs Delft halen? Dan ben je bij rijschool Campus aan het juiste adres. Om een aanhanger achter je auto te mogen besturen dien je in het bezit te zijn van het BE rijbewijs. Bij rijschool Campus haal je je BE rijbewijs tegen een voordelig tarief. Lees nu verder voor meer informatie.

AANHANGER RIJBEWIJS HALEN IN DELFT EN OMGEVING

Op het moment jouw aanhanger rijbewijs Delft wilt halen zal je rekening moeten houden met verschillende kosten. Ten eerste dien je te betalen voor de rijlessen en tenslotte dien je te betalen voor het afleggen van het praktijkexamen bij het CBR.

Plan jouw gratis proefles van 100 minuten!

1 op 1 gerichte rijles (vrijblijvend) zonder enkele kosten
AANMELDEN

Betaalmogelijkheden:

Via Bank: Betaal je rijopleiding in 1, 2 of 3 termijnen.
Via Tikkie: Betaal je rijopleiding snel en gemakkelijk via een tikkie.
Contant: Betaal je rijopleiding contant in de lesauto

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel/Whatsapp jouw vragen of opmerkingen naar 0628559585
CONTACT

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Rijschool Campus

De tarieven voor losse aanhanger rijlessen bedragen bij rijschool Campus € 50,- voor een rijles van in totaal 50 minuten. Eventueel is het mogelijk om bij ons nog een proefles af te nemen van in totaal 100 minuten. De kosten voor deze proefles is helemaal gratis. Voor het praktijkexamen bij het CBR betaal je een bedrag van € 250,-. Bij onze rijschool is het mogelijk om zowel losse rijlessen als rijlespakketten af te nemen. Wij bieden de volgende pakketten aan:

DE VOORDELEN VAN RIJSCHOOL CAMPUS

Op het moment dat je je aanhanger rijbewijs Delft wilt halen bij rijschool Campus kan je profiteren van een aantal voordelen. Ten eerste les je altijd tegen zo gunstig mogelijke tarieven. Natuurlijk willen deze gunstige tarieven niet zeggen dat onze lessen van lage kwaliteit zijn. We hechten namelijk enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen.

Hiernaast krijg je altijd les van dezelfde vaste instructeur. Je bouwt dus een band op met je instructeur en uit onze eigen ervaring is gebleken dat dit gunstig is voor de rijlessen.

CONTACT OPNEMEN MET RIJSCHOOL CAMPUS?
Heb je behoefte aan meer informatie of wil jij zo spoedig mogelijk beginnen met het halen van je aanhanger rijbewijs Delft? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel naar 06-28559585 of stuur je vragen door naar info@rijschoolcampus.nl. Wij staan iedere werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je geen extra informatie meer nodig? Dan is het ook mogelijk om direct een proefles in te plannen via onze website.

Je kan gemakkelijk een datum en een tijdstip uitkiezen die het beste binnen jouw persoonlijke planning past. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat indien je je aanhanger rijbewijs Delft wilt halen je bij rijschool Campus aan het juiste adres bent.

FAQ OVER AANHANGER RIJBEWIJS IN DELFT

AANHANGER RIJLES DELFT BIJ RIJSCHOOL CAMPUS

Bij rijschool Campus kunt u direct terecht voor het volgens van een aanhanger rijles. Na het aanvragen voor een proefles nemen wij direct contact met u op.

RIJSCHOOL DELFT CAMPUS

Wij van rijschool Campus hebben meerdere rij-instructeurs in dienst die jou meteen kunnen voorzien van het geven van aanhanger rijlessen.

WAAR GEVEN JULLIE DE AANHANGER RIJLESSEN?

Wij van rijschool Campus geven in de nabije omgeving van het centrum rijlessen. Dit is toegankelijk en makkelijk te bereiken voor iedereen.

WELKE RIJ-OPLEIDINGEN BIEDEN JULLIE MEER AAN?

Wij geven ook auto- en motorrijlessen naast de scooter en aanhanger. Hiernaast verzorgen we ook 1 op 1 theoriecursussen met 100% slagingskans!

Chat openen
Vrijblijvend een Proefles Aanvragen?
Klik op de Whatsapp Icon Linksonder!