Vrouwelijke rijschool Delft

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke rijschool met uiteraard een vrouwelijke rij-instructeur in dienst? Dan ben je bij Rijschool Campus aan het juiste adres. Wij hebben meerdere vrouwelijke rij-instructeurs die jou kunnen helpen met halen van je autorijbewijs. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jou als leerling op kunnen leiden, zodat jij uiteindelijk veilig de weg op kunt.

Vrouwelijke rijschool Campus in Delft

Vrouwelijke rijschool Delft Campus is gevestigd in Delft en wij zijn al meerdere jaren actief in deze omgeving. We kennen de omgeving op ons duimpje en we weten dan ook precies welke routes we moeten kiezen om onze leerlingen goed op te leiden, maar tegelijkertijd ook genoeg uitdaging te bieden. Daarnaast stemt onze vrouwelijke rij-instructeur iedere rijles af op de behoeftes van de leerling, zodat onze leerlingen altijd op de juiste manier begeleid worden. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels al vele leerlingen vakkundig hebben geholpen met het halen van het autorijbewijs. We hopen hier natuurlijk nog veel meer leerlingen aan toe te voegen.

Waarom kiezen voor een vrouwelijke rij-instructeur? 

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij vermelden dat wij vrouwelijke rij-instructeurs in dienst hebben. Een vrouwelijke rij-instructeur doet toch namelijk precies hetzelfde als een mannelijke instructeur? Dit is natuurlijk waar, alleen merken wij uit onze jarenlange ervaring dat vrouwen over het algemeen de voorkeur geven aan een vrouwelijke rijschool. Vrouwen onder elkaar hebben een betere klik en dit komt de prestaties tijdens de rijlessen zeker ten goede. Wij bieden als rijschool ook spoedcursussen in Delft of automaat rijlessen aan. Natuurlijk is het ook mogelijk voor mannen om bij een vrouwelijke instructeur te lessen en wij raden je het dan ook zeker aan om dit eens te proberen. Onze vrouwelijke instructeurs hebben meer dan genoeg ervaring en zijn makkelijk in de omgang. Hierdoor voelen onze leerlingen zich op hun gemak en worden ze uitstekend voorbereid op het praktijkexamen.

Vrouwelijke rijschool Delft
Vrouwelijke rijschool Delft

De voordelen van rijschool Campus 

Rijschool Campus is een vrouwelijke rijschool met een hoog slagingspercentage. Dit slagingspercentage vinden wij ook niet verwonderlijk aangezien we iedere dag ons uiterste best doen om dit resultaat te bereiken. Omdat wij snappen dat niet iedere leerling hetzelfde is maken we geen gebruik van een vaste lesmethode. We stellen onze lessen af op basis van de leerling en bekijken per les waar de leerling in kwestie moeite mee heeft. Zien we bijvoorbeeld dat een leerling moeite heeft met inparkeren? Dan zal onze vrouwelijke rij-instructeur hier in het vervolg meer aandacht aan besteden. De rijlessen van Campus zullen altijd 1 op 1 zijn. Hierdoor kan je als leerling goed focussen en kan je rij-instructeur je perfect klaarstomen voor het CBR examen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze vrouwelijke rijschool of over een vrouwelijke rij-instructeur die we in dienst hebben? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl. Wij proberen al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat jij meer komt te weten over onze vrouwelijke rijschool of over een vrouwelijke rij-instructeur.

? Is een proefles gratis bij jullie?

Bij rijschool Campus is de eerste proefles altijd 100% gratis. Wij vinden een goede klik en vertrouwen zeer belangrijk tijdens een rijles.

? Wat voor soort rijlessen bieden jullie?

Wij geven rijles voor: auto, motor, scooter en aanhanger. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

? Wat kost een rijles bij jullie?

Wij zijn de voordeligste rijschool van Delft met een hoog slagingspercentage! Dat hangt af van de categorie voor de rijles. Bezoek hiervoor de desbetreffende categorie en bekijk direct de voordeligste prijzen voor auto, motor, scooter en aanhanger.

? Kan ik meteen beginnen met de rijles?

Bij rijschool Campus kan je direct van start met je rijopleiding. Wij hebben meerdere rij-instructeurs met jarenlange ervaring beschikbaar voor onze leerlingen.

× Direct contact