Rijschool Voorburg

Voor het halen van je autorijbewijs bij een rijschool in Voorburg ben je bij rijschool Campus aan het juiste adres. Wij geven al jarenlang autorijlessen in de omgeving van Voorburg en dat stelt ons in staat om goede routes uit te stippelen die onze leerlingen zowel uitdagen, maar daarnaast ook prima geschikt zijn voor beginnende bestuurders. Rijschool Campus staat bekend als een rijschool die waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Dit zie je dan ook terug in onze lessen en vanzelfsprekend ook in ons hoge slagingspercentage. Wil jij nu ook snel en voordelig jouw autorijbewijs halen? Kom dan gerust eens langs bij ons in Delft of neem contact met ons op.

Vraag nu een gratis proefles aan in Voorburg

Wil jij een gratis proefles aanvragen van 100 minuten bij onze rijschool in Voorburg? Dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen of gewoonweg even langs te komen bij ons in Delft. Tijdens deze proefles zal je samen met onze instructeur de weg op gaan. Na de proefles zal onze instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig zal hebben om je autorijbewijs te halen. Onze adviseur geeft echter alleen advies en dus ben je er altijd vrij in om een pakket te kiezen van meer of minder lessen.

De instructeur van onze rijschool in Voorburg

De lessen van rijschool Campus, de rijschool in Voorburg worden altijd gegeven door een vaste instructeur. Dit heeft als voordeel dat je een band opbouwt met de instructeur en uit onze eigen ervaring is gebleken dat dit de rijvaardigheid alleen maar ten goede komt. De lessen die onze instructeur geeft zijn persoonlijk en er wordt bij iedere les rekening gehouden met de prestaties van de vorige lessen. Dit doen wij door gebruik te maken van een zogenoemde instructiekaart. Op deze kaart schrijft de instructeur na iedere les op wat er goed ging, maar natuurlijk ook wat er minder goed ging. Het voordeel hiervan is dat onze instructeur precies kan zien waar de leerling moeite mee heeft en aan de hand hiervan kan bepalen waar meer op geoefend moet worden.

Naast een instructiekaart maken we ook gebruik van een dashcam om de rijlessen van onze leerlingen te analyseren. De dashcam stelt ons in staat om het rijgedrag van onze leerlingen per situatie te bekijken en daarnaast krijgen de leerlingen een beter inzicht van hun eigen rijvaardigheid. Mede door gebruik te maken van deze technieken kunnen wij met trots vertellen dat wij tot de beste rijschool van Voorburg behoren.

Kom langs of neem contact met ons op

Wil je meer weten over de werkwijze van rijschool Voorburg of wil je binnenkort een proefles inplannen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even bij ons langs te komen of om even contact met ons op te nemen. Wij zijn gevestigd in Delft op de Hendrik Tollensstraat 292, 2624 BR Delft. Geen tijd om langs te komen? Dan zijn wij bereikbaar via 06-28559585 of het is mogelijk om je vragen te mailen naar info@rijschoolcampus.nl. Wij staan dag in dag uit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dat is natuurlijk ook hetgeen wat je mag verwachten van dé rijschool in Voorburg.

× Direct contact