Rijschool Leidschendam

Ben jij op zoek naar een rijschool Leidschendam? Dan kunnen we je vertellen dat je op de juiste website terecht bent gekomen. Rijschool Campus is namelijk een rijschool gevestigd in Delft en wij geven rijles tot in de wijde omgeving van Delft en daar hoort Leidschendam natuurlijk ook bij. Wil jij nu snel en voordelig je autorijbewijs halen? Kom dan snel bij ons langs voor een proefrit of neem contact met ons op voor meer informatie.

De instructeur van rijschool Campus

Alle rijlessen van onze rijschool Leidschendam, namelijk rijschool Campus worden gegeven door een vaste instructeur met jarenlange ervaring. Door deze jarenlange ervaring weet onze instructeur als geen ander dat iedere leerling niet hetzelfde is. Om deze reden proberen wij dan ook iedere leerling een persoonlijk leertraject aan te bieden. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van een speciale instructiekaart en een dashcam. Op de instructiekaart houden we iedere rijles bij wat er goed ging, maar natuurlijk ook wat er minder goed ging. Door dit iedere les bij te houden kan onze instructeur precies zien welke onderdelen goed gaan, maar ook aan welke onderdelen meer aandacht besteedt moet worden. Ons doel is dan ook altijd dan onze leerling in één keer slaagt voor het praktijkexamen.

Gratis proefles in Leidschendam bij Rijschool Campus

Eén van de voordelen van onze rijschool in Leidschendam is dat wij iedereen de mogelijkheid bieden tot een afname van een gratis proefles. Tijdens deze proefles zal je samen met onze instructeur 100 minuten de weg op gaan. Onze instructeur zal je rijvaardigheid en inzicht dat  je op dat moment hebt beoordelen en aan de hand hiervan een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Op basis hiervan kan de leerling een pakket kiezen dat bij de aanbeveling past, maar natuurlijk is het ook altijd mogelijk om voor een pakket met minder óf juist meer rijlessen te kiezen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan tot een afname van losse rijlessen. Dit vinden we bij onze rijschool in Leidschendam namelijk wel zo eerlijk, we willen natuurlijk niet dat iemand te veel betaald.

Wat zijn de voordelen van onze rijschool in Leidschendam?

Waarom wordt rijschool Campus dé rijschool van Leidschendam genoemd? Dat gaan we je eens haarfijn uitleggen. Dit hebben we namelijk bereikt door hard te werken en daarnaast profiteren onze leerlingen van verschillende voordelen. Zo bieden wij iedere student een korting van minimaal € 100,-. Wanneer je lid bent van één van de volgende studentenverenigingen profiteer je zelfs van € 50,- extra korting:

  • De Zaak
  • Toko
  • Laga
  • Proteus

Naast dat wij de studenten in Leidschendam korting bieden profiteren onze leerlingen ook nog eens van één van de hoogste slagingspercentages in de regio. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

  • Rookvrije auto
  • Flexibele lestijden (ook in de avonduren en in het weekend)
  • Innovatieve technieken (dashcam, instructiekaart)
  • Vaste instructeur

Neem contact met ons op of kom langs

Wil je meer weten over onze rijschool in Leidschendam of je wil je een gratis proefles inplannen? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28559585 of het is mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rijschoolcampus.nl. Liever langskomen? Stap dan eens bij ons binnen in Delft. Wij helpen je graag verder met al je vragen over onze rijschool in Leidschendam.

× Direct contact