Rijschool de Lier

Indien je op zoek bent naar een rijschool De Lier zit je goed bij rijschool Campus. Wij zijn gevestigd in Delft, maar geven al jarenlang les in de wijde omgeving van deze Zuid-Hollandse stad. Hierdoor weten we precies welke routes aansluiten op onze beginnende leerlingen, maar daarnaast weten we natuurlijk ook de wat meer uitdagende routes te vinden. Leerlingen die bij ons lessen zijn verzekerd van persoonlijke aandacht, wat dan ook zeker terug is te zien in ons slagingspercentage. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar een rijschool waarbij je bent verzekerd van persoonlijke aandacht, waardoor je in staat bent om snel je rijbewijs te halen? Dan kunnen we je vertellen dat je bij rijschool De Lier Campus aan het juiste adres bent. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag je gratis proefles aan.

Gratis proefles aanvragen

Een gratis proefles aanvragen bij onze rijschool in De Lier 

Voordat je daadwerkelijk gaat beginnen met het halen van je rijbewijs zal bij de meeste rijscholen een proefles afleggen. Ook bij rijschool Campus is dit het geval. Tijdens deze proefles van 100 minuten ga je voor het eerst, natuurlijk samen met een instructeur, de weg op. Je begint als eerst met sturen en indien alles goed gaat zal je ook het rem- en gaspedaal  gaan bedienen. In ieder geval zal onze instructeur na de proefles een goede inschatting kunnen maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Verwacht jij zelf dat je meer of minder lessen nodig hebt? Dan ben je er geheel vrij in om meer of minder lessen bij ons af te nemen. Wel hebben de instructeurs van onze rijschool De Lier jaren ervaring, dus in de meeste gevallen zal het advies dan ook zeker overeenkomen met het aantal lessen dat je daadwerkelijk nodig zal hebben.

Onze instructeurs in de Lier

Op het moment dat je gaat lessen bij rijschool De Lier Campus zal je altijd les krijgen van dezelfde instructeur. Hierdoor is het mogelijk om een band op te bouwen met de instructeur en uit de praktijk is gebleken dat dit je slagingskansen positief zal beïnvloeden. Daarnaast leert onze instructeur je kennen en zodoende wordt het tijdens de lessen mogelijk om meer aandacht te besteden aan de onderdelen waar je moeite mee hebt. Daarnaast maken we bij onze rijschool gebruik van een instructiekaart, waar precies wordt bijgehouden wat er tijdens de lessen goed ging, maar natuurlijk ook wat er minder goed ging. Onderdelen die minder goed gingen zullen dan ook meer aandacht krijgen in de vervolglessen bij onze rijschool De Lier.

Vragen of opmerkingen? 

Heb je vragen of opmerkingen die je aan onze rijschool De Lier wilt stellen? Dan is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen. Tevens is het op deze manier ook gelijk mogelijk om een proefles in te plannen. Bel naar 06 – 28 55 95 85 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl. Wij proberen al je vragen zo duidelijk en zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat jij meer te weten komt over rijschool De Lier Campus.

rijschool de lier
Rijschool de Lier Campus
× Direct contact