Rijschool Rijswijk

Rijschool Campus is dé rijschool in Rijswijk en omgeving waar je naar op zoek bent. Onze rijschool zelf is gevestigd in Delft, maar wij geven autorijlessen tot in de verre omgeving van deze historische stad en dus ook in Rijswijk. Kan jij ook niet wachten om je autorijbewijs te halen, zodat je lekker zelf kan gaan en staan waar je wilt? Kom dan eens bij ons langs in Delft voor een gratis proefles of neem contact met ons op. Rijschool Rijswijk Campus geeft motorrijlessen en autorijlessen in Rijswijk en omgeving.

Gratis proefles bij rijschool Campus in Rijswijk

Wanneer je op onze website hebt rondgekeken zal je zien dat wij verschillende rijlespakketten aanbieden. Het is natuurlijk volledig mogelijk om zelfstandig voor een pakket te kiezen wanneer je denkt dat deze geschikt voor je is. Daarnaast is het echter ook mogelijk om bij rijschool Campus een proefles te nemen. Tijdens deze proefles van 100 minuten zal je samen met de rijinstructeur de weg op gaan. Wanneer de proefles is afgelopen zal onze instructeur een inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig zal hebben. Onthoudt echter wel goed dat onze instructeur enkel en alleen advies geeft. Je bent er natuurlijk altijd vrij in om voor meer of minder rijlessen te kiezen. Dat vinden we dan ook wel zo eerlijk bij onze rijschool in Rijswijk.

Professionele instructeur in Rijswijk

Natuurlijk is onze rijschool in Rijswijk geen rijschool zonder een professionele instructeur. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat onze instructeur jarenlange ervaring heeft met allerlei soorten leerlingen (waaronder leerlingen met ADHD en ADD). Door deze ervaring weet onze instructeur dan ook dat de ene leerling de andere niet is. Dit is dan ook de reden geweest dat wij hebben besloten om bij onze lessen een instructiekaart en een dashcam te introduceren. Op de instructiekaart houden we iedere rijles de progressie van de leerling bij, waaronder onderdelen die goed gingen, maar natuurlijk ook onderdelen die wat minder goed gingen. Daarnaast krijgen onze leerlingen bij ons de mogelijkheid om hun eigen rijles terug te kijken door middel van een dashcam. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat studenten het fijn om ook gewoon eens terug te zien hoe ze zelf reageerden in bepaalde situaties op de weg. Meer weten over de voordelen van onze rijschool in Rijswijk? Lees dan snel verder.

rijschool rijswijk
rijschool rijswijk

De voordelen van rijschool Rijswijk

Hierboven heb je al even een aantal voordelen kunnen lezen van onze rijschool in Rijswijk, maar dit zijn natuurlijk niet onze enige voordelen. Voor het gemak hebben we alle voordelen even voor je op een rijtje gezet:

  • Eén van de hoogste slagingspercentages van de regio
  • Vaste instructeur
  • Studentenkorting oplopend tot wel € 150,-
  • Flexibele lestijden
  • Rookvrije lesauto
  • Instructiekaart
  • Dashcam

Contact opnemen met rijschool Campus

Wil jij een gratis proefles inplannen of wil je meer weten over onze werkwijze? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel via telefonisch als via e-mail. Bel naar 06-28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl. Liever langskomen? Dat is natuurlijk ook mogelijk, stap gerust eens binnen bij ons in Delft. We staan iedere dag klaar voor onze klanten en proberen alle vragen te beantwoorden. Zien we jou binnenkort bij onze rijschool in Rijswijk?

De meeste gestelde vragen in Rijswijk over de rijlessen

Een eerste proefles is altijd gratis bij rijschool Campus. We vinden het belangrijk dat er een goede klik ontstaat tussen jou en de rij-instructeur.

Bij rijschool Campus kunt u zeker betalen in termijnen. We geven ieder leerling de mogelijkheid om in eigen tempo te kunnen betalen in termijnen. Door onze flexibiliteit kan je betalen gespreid over meerdere maanden.

× Direct contact