Rijschool Nootdorp

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Nootdorp en omgeving ben je bij Rijschool Campus aan het juiste adres. Wij geven al jarenlang rijles in deze omgeving en weten precies welke routes genoeg uitdaging bieden voor onze leerlingen, maar daarnaast ook een prima basis kunnen vormen voor onze rijlessen. Ben jij dus woonachtig in Nootdorp en op zoek naar een hoog aangeschreven rijschool? Neem dan eens contact met ons op of kom gezellig langs.

De voordelen van rijschool Campus

Wist je dat je bij onze rijschool in Nootdorp profiteert van verschillende voordelen? Zo krijgen studenten bij ons standaard € 100,- korting op een rijlespakket. Studenten die aangesloten zijn bij één van de volgende studentenverenigingen profiteren zelfs van € 150,- korting:

  • De Zaak
  • Toko
  • Laga
  • Proteus

Daarnaast ben je bij dé rijschool van Nootdorp ook nog eens verzekerd van een vaste instructeur die veel waarde hecht aan het geven van een persoonlijke rijles op maat. Dit betekent dus dat er voor iedere leerling een apart lesplan wordt opgesteld.

De rijlessen van rijschool Campus worden altijd gegeven in een rookvrije auto en de lestijden zijn flexibel en kunnen in overleg met de instructeur worden ingepland. Dit alles zorgt ervoor dat onze rijschool één van de hoogste slagingspercentages heeft van de regio Nootdorp. Kan jij dus ook niet wachten om je rijbewijs te halen? Neem dan contact met ons op of plan een gratis proefles in.

Een gratis proefles bij dé rijschool van Nootdorp

Dus jij wilt binnenkort je rijbewijs gaan halen, harstikke mooi natuurlijk, maar voordat het zover is zal je een geschikte rijschool moeten kiezen. Rijschool Campus is ervan overtuigd dat wij dé rijschool in Nootdorp zijn waar je naar op zoek bent. Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis proefles. Deze proefles duurt in totaal 100(!) minuten en aan de hand van de proefles kan onze instructeur bepalen hoeveel lessen je nodig hebt. Onze instructeur heeft veel ervaring en kan dan ook zeker een goede inschatting maken. Natuurlijk is het geen absoluut geen probleem wanneer je een aantal lessen minder of meer wilt nemen. Het is dan ook uitsluitend een advies. We werken nauw samen met onze partner rijschool Nootdorp en andere theoriescholen.

Een persoonlijke en vaste instructeur

We hadden het al even over onze instructeur. Iemand met veel rijervaring en een persoon die weet hoe hij onze leerlingen moet begeleiden. En begeleiden dat kan hij zeker. Bij rijschool Campus maken we bijvoorbeeld gebruik van een speciale instructiekaart. Op deze kaart houden we de progressie van de leerling bij. Dit doen we na iedere les. Zo schrijven we bijvoorbeeld op wat er goed ging, maar natuurlijk ook wat er minder goed ging. Aan de hand van de instructiekaart kunnen we bepalen aan welke onderdelen een leerling wat meer aandacht moet besteden. Daarnaast leggen we iedere rijles vast door middel van een dashcam. De opnames van de dashcam analyseren we naderhand samen met de leerling om de leerling op deze manier van een eigen inzicht te voorzien in zijn of haar rijkunsten.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wanneer je meer wilt weten over de werkwijze van onze rijschool of een gratis proefles in wilt plannen dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@rijschoolcampus.nl of bel naar 06-28559585. Wij staan iedere dag voor je klaar. Kom snel langs bij dé rijschool van Nootdorp, rijschool Campus.

× Direct contact