Opfriscursus Delft Autorijles

Voor een gratis proefles of een opfriscursus is rijschool Campus dé rijschool waar je naar op zoek bent. Zowel mensen die willen beginnen met het halen van hun rijbewijs of mensen die hun rijvaardigheid even willen bijspijkeren zijn harstikke welkom bij onze rijschool. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een gratis proefles of over wat de cursus precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Opfriscursus – ga weer met vertrouwen de weg op

Wist je dat er in Nederland heel wat mensen rondlopen met een rijbewijs, maar eigenlijk te weinig vertrouwen hebben om zelf achter het stuur te stappen? Deze mensen hebben een bepaalde vorm van rijangst ontwikkeld en uit ervaring weten we dat het erg lastig is om zelf over deze rijangst heen te komen. Gelukkig kunnen deze mensen terecht bij rijschool Campus voor een opfriscursus.

We horen je al denken: “zo’n opfriscursus, gaat dat mij nu echt helpen om van mijn rijangst af te komen?”. En dit is dan ook hetgeen wat we vaak horen van mensen, voordat ze aan onze cursus hebben deelgenomen. Na afloop van de cursus zijn de meeste personen echter volledig van mening veranderd en zien ze in dat zo’n cursus wel degelijk kan helpen om de rijangst te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen.

opfriscursus rijles delft
opfriscursus rijles delft

Tijdens de cursus gaan we dan ook aan de slag om het vertrouwen in het autorijden van de persoon in kwestie te verbeteren. We doen dit op het eigen tempo van de persoon, zodat deze persoon alle tijd heeft om over de rijangst heen te komen en extra vertrouwen te ontwikkelen. Tijdens de eerste les van de cursus zal de instructeur het rijgedrag analyseren en bekijken waar de persoon moeite mee heeft. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan moeite met parkeren, maar bijvoorbeeld ook aan personen die bang zijn om op de snelweg te rijden. Zodra het ‘knelpunt’ is gevonden zal de instructeur samen met de deelnemer meer aandacht aan dit onderdeel besteden en daarnaast worden er handige technieken aangeleerd die de algemene rijvaardigheid van de bestuurder zullen verbeteren.

Wat we tegenwoordig ook vaak tegenkomen is dat personen de ‘agressieve’ rijstijl van tegenwoordig niet meer gewend zijn. Ook tijdens de gratis proefles wil dit nogal eens wat spanning opleveren. Bestuurders voegen bijvoorbeeld met hoge snelheden in en proberen overal tussendoor te piepen. Dit is vooral bij wat oudere mensen één van de belangrijkste oorzaken van rijangst. Wil jij nu ook af van jouw rijangst? Neem dan snel contact met ons voor een opfriscursus op maat.

Gratis Proefles

Ondanks dat je bij rijschool Campus terecht kunt voor een opfriscursus op maat komen verreweg de meeste bij ons terecht voor het halen van hun autorijbewijs. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende rijlespakketten, maar voordat je uiteindelijk een pakket zal kiezen raden wij je aan om een gratis proefles te nemen. Tijdens deze gratis proefles van 100 minuten zal je samen met een instructeur de weg op gaan, waarna deze een grove inschatting kan maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Natuurlijk ben je er altijd zelf vrij om bijvoorbeeld een pakket van minder of juist meer lessen te kiezen. Onze instructeur geeft enkel en alleen advies.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze gratis proefles of over de opfriscursus? Dan raden we je aan om direct contact met ons op te nemen. Wij staan iedere dag voor je klaar om je te voorzien van meer informatie. Het is mogelijk om ons zowel telefonisch als via e-mail te bereiken. Bel naar 06 – 28559585 of stuur een e-mail naar info@rijschoolcampus.nl. Wij hopen je binnenkort te zien voor een gratis proefles of de opfriscursus.

? Is een proefles gratis bij jullie?

Bij rijschool Campus is de eerste proefles altijd 100% gratis. Wij vinden een goede klik en vertrouwen zeer belangrijk tijdens een rijles.

? Wat voor soort rijlessen bieden jullie?

Wij geven rijles voor: auto, motor, scooter en aanhanger. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

? Wat kost een rijles bij jullie?

Wij zijn de voordeligste rijschool van Delft met een hoog slagingspercentage! Dat hangt af van de categorie voor de rijles. Bezoek hiervoor de desbetreffende categorie en bekijk direct de voordeligste prijzen voor auto, motor, scooter en aanhanger.

? Kan ik meteen beginnen met de rijles?

Bij rijschool Campus kan je direct van start met je rijopleiding. Wij hebben meerdere rij-instructeurs met jarenlange ervaring beschikbaar voor onze leerlingen.

× Direct contact